basilis86 έγραψε:vrestas έγραψε:Ο Φατούρος ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για έλεγχο μεταχειρισμένου, εγώ εκεί θα πήγαινα, έχει το διαγνωστικό έχει και την εμπειρία .
Ο Παντόπικος έχει μεταχειρισμένα αλλά σχετικά ακριβά γιατί είναι πολύ καινούρια συνήθως, δεν χάνεις κάτι να ρίξεις μια ματιά (αν και μερικοί εκεί μέσα δεν είναι πολύ ΄΄΄συμπαθητικοί ΄΄) .
Από έμπορους να ξέρεις ότι γνωρίζουμε περιστατικά από τον Μ***ρος και Α****άτος που έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα.
Τα αστεράκια για ευνόητους λόγους, εύκολο να καταλάβεις ποιους εννοω.
Η spotmechanic παίζει εδώ και κανα χρόνο για έλεγχο μεταχειρισμένου, καλή δείχνει, αλλά με τον Φατούρο θα κάνεις νομίζω καλύτερη δουλειά.
Κατάλαβα ακριβώς ποιους εννοείς. Όπως είπες δεν είναι και πολύ δύσκολο. Να σε ρωτήσω ρε vrestas? Και αν τα χιλιόμετρα είναι κστεβασμενα με το διαγνωστικό μπορεί να τα βρει. Η κάνουν τόσο καλή δουλειά με το κατέβασμα που δεν το βλέπει ούτε το διαγνωστικό. Είχα σκοπό να πάω αυτές τις μέρες στον δεύτερο που ανέφερες να δω ένα γύρω στα 18000 αλλά τώρα το σκέφτομαι. Γιατί φίλε μου αν όλοι οι έμποροι τα έχουν κατεβασμενα τότε δεν έχω και πολλες επιλογές όπως το βλέπω.
Τα χιλιόμετρα αποθηκευονται στην CEM (central electronic module) και στην DIM ( Driver Information Module)
Αν είναι γυρισμένα παίζει στο vida να βγάλει κάποιο σφάλμα όπως στα παρακάτω - Mileage Manipulated.

Πολύ πιθανόν αν πας σε κάποιον γνώστη του vida (πχ Φατούρος ) να το δει , με update στην Dim που γράφει ο Jim μάλλον γίνεται , αλλά δεν είναι ΄΄εύκολη΄΄ διαδικασία υποθέτω σε ξένο όχημα.
Πες ότι το κάνεις(κόστος κανα 50αρικο) και από 50,000 km οδόμετρο πάει στα 150,000Km θα πρέπει μετά να πάς το ξένο όχημα στον έμπορο με τα 150,000km στο οδόμετρο. Άρα υπάρχει μια δυσκολία να στο κάνει ένα συνεργείο σε ξένο αμάξι και μετά εσύ να το παραδώσεις στο λαμόγιο με άλλα χιλιόμετρα.
Τα εισαγωγής θα έχουν στάνταρ γυρισμένα χιλιόμετρα και έχουν και άλλα θέματα μερικές φορές από το αλάτι στους δρόμους κλπ. Τα εισαγωγής επίσης κάνουν ακόμα και 60,000 km /έτος, στην Ελλάδα ακόμα και leasing να είναι δύσκολο να κάνει τόσα χιλιόμετρα, 30-40,000/έτος max. Άρα ένα Ελληνικό συνήθως είναι καλύτερη αγορά . Το εισαγωγής ίσως θέλει αλλαγή στην γλώσσα του menu (500 ευρώ υπόθεση) αλλά ίσως έχει gps ενσωματωμένο, ή κανα extra στον εξοπλισμό. Ελληνικό παίζει να βρεις και χωρίς γυρισμένα χιλιόμετρα, πχ η Βελμάρ δίνει εγγύηση χιλιομέτρων, ίσως να ισχύει, δεν γνωρίζω. Πάντως αν βρίσκεις αγγελίες στο car μπορείς να της βάζεις εδώ και να μιλάμε συγκεκριμένα, κάτι/κάποιος μπορεί να δούμε .