1η συνάντηση Βορείων
- Dimitrispat
- T2
1η συνάντηση Βορείων
Τι λέτε για Κυριακή πρωί για έναν καφέ στο χαλαρο.......
Ώρα συνάντησης και τόπος συνάντησης το κανονίζουμε να βολεύει όλους.
Ώρα συνάντησης και τόπος συνάντησης το κανονίζουμε να βολεύει όλους.
Volvo C30 f/l 1.6 Kinetic MY 2010
Re: 1η συνάντηση Βορείων
Λες να χρειάζεται να αναφέρω ότι είμαι μέσα;
Απλά να είναι κάπου με εύκολη πρόσβαση και βασικά parking.
Έχω στείλει και pm.
Απλά να είναι κάπου με εύκολη πρόσβαση και βασικά parking.
Έχω στείλει και pm.
Θοδωρής - Black Volvo S40 1.8 Kinetic MY-2010
Εξαρτάται και πάλι από την δουλειά!! Αν βολέψει θα έρθω σίγουρα. Αν όχι, σίγουρα θα χαρώ να πραγματοποιηθεί και να καμαρώσουμε φωτογραφίες!!
V O L V O S40 2.0 Summum
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 09 Ιουν 2011, 07:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ λέω να κάνουμε μια υπέρβαση και να βρεθούμε.
Ακόμη και Σάββατο μεσημέρι, θα προλάβω αν είναι κατά τις δύο, δουλεύω ως τις 13:00.
Ρίξτε ιδέες για σημείο συνάντησης, που θα πάμε, αν θα πάμε για φαγητό...
Αν έχετε όρεξη να κάψετε λίγη βενζινούλα, θα σας πάω σε ένα ωραίο μέρος με καλό φαγητό κι όμορφο περιβάλλον, με ωραία θέα στον Μακεδονικό κάμπο, στον Παλαιό Πρόδρομο, μισή ωρίτσα και κάτι από τον Σφακιανάκη.
Ακόμη και Σάββατο μεσημέρι, θα προλάβω αν είναι κατά τις δύο, δουλεύω ως τις 13:00.
Ρίξτε ιδέες για σημείο συνάντησης, που θα πάμε, αν θα πάμε για φαγητό...
Αν έχετε όρεξη να κάψετε λίγη βενζινούλα, θα σας πάω σε ένα ωραίο μέρος με καλό φαγητό κι όμορφο περιβάλλον, με ωραία θέα στον Μακεδονικό κάμπο, στον Παλαιό Πρόδρομο, μισή ωρίτσα και κάτι από τον Σφακιανάκη.
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To καμάρι μου θα είναι άπλυτο, αλλά εγώ θα δώσω το παρών.
Μέχρι στιγμής, έχουμε:
Gdoudou (S40 T5)
DimPat (C30)
deadp (S40)
Παιδιά, επικοινωνία μόνο με κινητό αύριο, δε θα έχω internet, πάω για παραλαβή βιβλίων.
Σφακιανάκης - Παλαιός Πρόδρομος, 39 λεπτά. μέσω Εθνικής και Εγνατίας.
http://maps.google.com/maps?source=s_q& ... 00&split=1
Η ταβέρνα "Εκείμερος" πριν χρόνια.......
http://www.tseaaiq.gr/photos/thumbs/margaritou1.jpg
Parking άνετο.
Καλό θα είναι να κλείσουμε τραπέζι (δίπλα στο τζάκι), αλλά αν δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε κι αν θα πάμε, τι να το κλείσω;
Καφές στη Βέροια, αξίζει μόνον εδώ:
http://blog.libver.gr/wiki/index.php/%C ... E%BD%CF%8C
Το parking θα είναι πρόβλημα, αλλά στα λημέρια μου θα είμαστε, κάτι θα γίνει.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ. Εγώ έτσι κι αλλιώς θα έρθω έως το Σφακιανάκη.
Μέχρι στιγμής, έχουμε:
Gdoudou (S40 T5)
DimPat (C30)
deadp (S40)
Παιδιά, επικοινωνία μόνο με κινητό αύριο, δε θα έχω internet, πάω για παραλαβή βιβλίων.
Σφακιανάκης - Παλαιός Πρόδρομος, 39 λεπτά. μέσω Εθνικής και Εγνατίας.
http://maps.google.com/maps?source=s_q& ... 00&split=1
Η ταβέρνα "Εκείμερος" πριν χρόνια.......
http://www.tseaaiq.gr/photos/thumbs/margaritou1.jpg
Parking άνετο.
Καλό θα είναι να κλείσουμε τραπέζι (δίπλα στο τζάκι), αλλά αν δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε κι αν θα πάμε, τι να το κλείσω;
Καφές στη Βέροια, αξίζει μόνον εδώ:
http://blog.libver.gr/wiki/index.php/%C ... E%BD%CF%8C
Το parking θα είναι πρόβλημα, αλλά στα λημέρια μου θα είμαστε, κάτι θα γίνει.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ. Εγώ έτσι κι αλλιώς θα έρθω έως το Σφακιανάκη.
Μεγάλη συμμετοχή για άλλη μια φορά.
Αν είναι να μη γίνει η συνάντηση, τουλάχιστο πείτε το βρε κοπρίτες, να κανονίσω κάτι άλλο.
Αν είναι να μη γίνει η συνάντηση, τουλάχιστο πείτε το βρε κοπρίτες, να κανονίσω κάτι άλλο.
- Dimitrispat
- T2
Ραντεβού για όσους πιστούς επιθυμούν,
αύριο 10:30 στη Volvo Σφακιανάκης στα Δυτικά.
Ως τώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον
deadp
dimitrispat
gdoudou
kkostas
και παίζουν κάνα 2 ακόμη.
Εαν κάποιος θελει να έρθει αργότερα να μας βρει, ας μου στείλει pm να του δώσω το κινητό μου.
αύριο 10:30 στη Volvo Σφακιανάκης στα Δυτικά.
Ως τώρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον
deadp
dimitrispat
gdoudou
kkostas
και παίζουν κάνα 2 ακόμη.
Εαν κάποιος θελει να έρθει αργότερα να μας βρει, ας μου στείλει pm να του δώσω το κινητό μου.
Volvo C30 f/l 1.6 Kinetic MY 2010
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας ελπίσουμε να κάνει καλό καιρό σαν σήμερα...
Φωτογραφίες υπό βροχή... δε λένε.
Πλάκα θα έχει, ο Σφακιανάκης κλειστός κι εμείς απ' έξω, στη μέση του πουθενά...
Φωτογραφίες υπό βροχή... δε λένε.
Πλάκα θα έχει, ο Σφακιανάκης κλειστός κι εμείς απ' έξω, στη μέση του πουθενά...
Σήμερα, 10:30 έξω από το Σφακιανάκη, βρήκα τον Dimpat με το facelift C30 να μας περιμένει.
Μετά ήρθε ο Kkkostas με το απίστευτο C30 του (όλα τα αξεσουάρ διαλεγμένα ένα προς ένα).
Ο Gdoudou μας κοψοχόλιασε μέχρι να μας βρει, εν τέλει τον βρήκαμε εμείς!
Το (σχεδόν) διδυμάκι όλα τα λεφτά Γιώργο, την επόμενη φορά να το βγάλω φωτογραφίες κι από μέσα.
Αποφασίσαμε να πάμε κατευθείαν για καφέ, κακώς όμως, γιατί ο καιρός χαλούσε και δεν είχαμε τραβήξει φωτογραφίες.
Στο Kitchen Bar, παραλιακά, ξεδίπλωσε ο καθένας μας την ιστορία του (εγώ με περιπέτειες συναδελφικές, ο Gdoudou με τα τραπεζικά του, ο KKkostas με την κρίση και τις αναδουλειές που έφερε, ενώ ο Dimpat με μια ίωση που τον τριγυρνούσε), γελάσαμε αρκετά και βρήκαμε πολλά κοινά σημεία.
Επειδή κάποιοι είχαν να ασχοληθούν με τις οικογένειές τους, δεν πήγαμε για φαγητό, αλλά θα επανορθώσουμε σύντομα, ελπίζω και next week.
Δυστυχώς, φωτογραφίες τραβήξαμε υπό βροχή, να μας συγχωρέσετε για την ποιότητά τους.
Στην επιστροφή έριχνε νερό με τους κουβάδες, η Εθνική ήταν ένα τεράστιο ποτάμι, το S40 είχε βγάλει κουπιά (από τη μια υδρολίσθηση στην άλλη με τα Saver), τυχεροί οι υπόλοιποι, δεν είχαν να κάνουν ταξίδι.
Μετά ήρθε ο Kkkostas με το απίστευτο C30 του (όλα τα αξεσουάρ διαλεγμένα ένα προς ένα).
Το (σχεδόν) διδυμάκι όλα τα λεφτά Γιώργο, την επόμενη φορά να το βγάλω φωτογραφίες κι από μέσα.
Αποφασίσαμε να πάμε κατευθείαν για καφέ, κακώς όμως, γιατί ο καιρός χαλούσε και δεν είχαμε τραβήξει φωτογραφίες.
Στο Kitchen Bar, παραλιακά, ξεδίπλωσε ο καθένας μας την ιστορία του (εγώ με περιπέτειες συναδελφικές, ο Gdoudou με τα τραπεζικά του, ο KKkostas με την κρίση και τις αναδουλειές που έφερε, ενώ ο Dimpat με μια ίωση που τον τριγυρνούσε), γελάσαμε αρκετά και βρήκαμε πολλά κοινά σημεία.
Επειδή κάποιοι είχαν να ασχοληθούν με τις οικογένειές τους, δεν πήγαμε για φαγητό, αλλά θα επανορθώσουμε σύντομα, ελπίζω και next week.
Δυστυχώς, φωτογραφίες τραβήξαμε υπό βροχή, να μας συγχωρέσετε για την ποιότητά τους.
Στην επιστροφή έριχνε νερό με τους κουβάδες, η Εθνική ήταν ένα τεράστιο ποτάμι, το S40 είχε βγάλει κουπιά (από τη μια υδρολίσθηση στην άλλη με τα Saver), τυχεροί οι υπόλοιποι, δεν είχαν να κάνουν ταξίδι.
Τελευταία επεξεργασία από deadp σε 18 Φεβ 2010, 12:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
deadp έγραψε:Σήμερα, 10:30 έξω από το Σφακιανάκη, βρήκα τον Dimpat με το facelift C30 να μας περιμένει.
Στο Kitchen Bar, παραλιακά, ξεδίπλωσε ο καθένας μας την ιστορία του (εγώ με περιπέτειες συναδελφικές, ο Gdoudou με τα πεθερικά του, ο KKkostas με την κρίση και τις αναδουλειές που έφερε, ενώ ο Dimpat με μια ίωση που τον τριγυρνούσε), γελάσαμε αρκετά και βρήκαμε πολλά κοινά σημεία.
(ακολουθεί φωτορεπορτάζ σε λίγο)
Μπράβο ρε παίδες!! Επιτέλους έγινε η Αρχή!!!

Πολύ χαίρομαι, άσχετα που δεν κατάφερα να έρθω.
Με αγωνία περιμένω το φωτορεπορτάζ!!!!
V O L V O S40 2.0 Summum
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Εδώ τα καμάρια μας σε παράταξη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εν βροχή:

Εδώ, έξω από το Μουσείο Κινηματογράφου:

Τα μαύρα S40, 1.8 και T5 (Γιώργο, πότε θα μου το δανείσεις, να δώσω κανένα μάθημα σε κάτι Tsi) :

Τα C30, 1.6 facelift και 1.8 by Kkkostas:

Dimpat, KKkostas, Gdoudou (εμείς οι Σαλονικιοί είμαστε όμορφα παλικάρια!)

KKkostas, Deadp (πολύ κοντός είσαι, μου είπε η κοπέλα μου), Dimpat (by Gdoudou) :

Μια τελευταία άποψη (όπου φαίνεται και το S60 ενός μελλοντικού μέλους του forum) :

Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα, θα ανταποδώσω.
Μακάρι να το ξανακάνουμε, να το συνδυάσουμε με φαγητό και φυσικά βόλτα με τις "ερωμένες" μας.

Εδώ, έξω από το Μουσείο Κινηματογράφου:

Τα μαύρα S40, 1.8 και T5 (Γιώργο, πότε θα μου το δανείσεις, να δώσω κανένα μάθημα σε κάτι Tsi) :

Τα C30, 1.6 facelift και 1.8 by Kkkostas:

Dimpat, KKkostas, Gdoudou (εμείς οι Σαλονικιοί είμαστε όμορφα παλικάρια!)

KKkostas, Deadp (πολύ κοντός είσαι, μου είπε η κοπέλα μου), Dimpat (by Gdoudou) :

Μια τελευταία άποψη (όπου φαίνεται και το S60 ενός μελλοντικού μέλους του forum) :

Παιδιά, σας ευχαριστώ για όλα, θα ανταποδώσω.
Μακάρι να το ξανακάνουμε, να το συνδυάσουμε με φαγητό και φυσικά βόλτα με τις "ερωμένες" μας.
Τελευταία επεξεργασία από deadp σε 18 Φεβ 2010, 12:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
deadp έγραψε:Σήμερα, 10:30 έξω από το Σφακιανάκη, βρήκα τον Dimpat με το facelift C30 να μας περιμένει.
(ακολουθεί φωτορεπορτάζ σε λίγο)
Ηταν να μην πάρετε ... μπρος ..... τώρα ποιος σας πιάνει !!!!!

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Μπράβο παίδες!!
Πολύ ωραίες οι φωτό, έστω και με βροχή!! Ζήλεψα να πω την αλήθεια!!
Την άλλη φορά ελπίζω να τα καταφέρω με την δουλειά

Πολύ ωραίες οι φωτό, έστω και με βροχή!! Ζήλεψα να πω την αλήθεια!!
Την άλλη φορά ελπίζω να τα καταφέρω με την δουλειά

V O L V O S40 2.0 Summum
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Nice, υπό βροχή ήταν και η δικιά μας πρώτη συνάντηση και περιελάμβανε μόνο καφεδάκι!Η ιστορία επαναλαμβάνεται!Αντε να κάνουμε και πανελλλαδική να μαζέψουμε 10 αυτοκίνητα επιτέλους!
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper

Μπραβο παιδια, αντε να οργανωθουμε καλα!!
STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
-
- T2
Τα συγχαρητηρια μου σε ολους σας!!!
Εγω δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορεσα να παρευρεθω και ζηλεψα λιγο να πω και την αληθεια...
Θα επανορθωσω στην επομενη συναντηση μας οπου ελπιζω να μην δουλευω 12ωρο οπως σημερα!!

Εγω δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορεσα να παρευρεθω και ζηλεψα λιγο να πω και την αληθεια...

Θα επανορθωσω στην επομενη συναντηση μας οπου ελπιζω να μην δουλευω 12ωρο οπως σημερα!!
Μπράβο ρε παιδιά,
και σε άλλα ... με υγεία (τι να κάνω, με την ίωσή μου παλεύω ακόμη....
)
Αν και κρίνοντας από τις φώτο, ελπίζω να μην κομπλάρετε όταν έρθει και ο ...παππούς!
Ελπίζω τώρα deadp να είσαι (λίγο) ικανοποιημένος, αλλά όταν στη συλλογή προστεθεί και το ..ακαταμάχητο και πλήρως ανταγωνιστικό δικό S40 θα σε ...ζώσουν τα ... φίδια. Γιατί από εμένα δεν θα ζηλέψεις τις .. ζάντες ή τα (μηδέν) αξεσουάρ...αλλά το ..φοβερό σούπερ ντούπερ χρώμα που κάποιοι το θεωρούν το ... χειρότερο δυνατό...
Titanium grey!!!!!
Και για να μην υστερώ σε accessories αντε να φέρω και ένα original VOLVO cockpit cleaner (για να ..ζηλεύετε ρε!)
Καλές βόλτες μια και η μέρα (στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) έστρωσε.

Αν και κρίνοντας από τις φώτο, ελπίζω να μην κομπλάρετε όταν έρθει και ο ...παππούς!
Ελπίζω τώρα deadp να είσαι (λίγο) ικανοποιημένος, αλλά όταν στη συλλογή προστεθεί και το ..ακαταμάχητο και πλήρως ανταγωνιστικό δικό S40 θα σε ...ζώσουν τα ... φίδια. Γιατί από εμένα δεν θα ζηλέψεις τις .. ζάντες ή τα (μηδέν) αξεσουάρ...αλλά το ..φοβερό σούπερ ντούπερ χρώμα που κάποιοι το θεωρούν το ... χειρότερο δυνατό...

Και για να μην υστερώ σε accessories αντε να φέρω και ένα original VOLVO cockpit cleaner (για να ..ζηλεύετε ρε!)
Καλές βόλτες μια και η μέρα (στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) έστρωσε.
Γρηγόρης, Θεσσαλονίκη
S40 1.8 Summum, MY10
S40 1.8 Summum, MY10
Μπράβο ρε παιδιά, επιτέλους, έγινε η αρχή και για εσάς!!!
Χαιρόμαστε που περάσατε καλά και αναμένουμε να γίνει μια πανελλήνια συνάντηση να γνωριστούμε και από κοντά!
Πιστεύω τώρα που κάνατε την αρχή να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις σύντομα...
Και πάλι μπράβο σας!!!

Χαιρόμαστε που περάσατε καλά και αναμένουμε να γίνει μια πανελλήνια συνάντηση να γνωριστούμε και από κοντά!
Πιστεύω τώρα που κάνατε την αρχή να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις σύντομα...

Και πάλι μπράβο σας!!!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Εδώ και μια φωτογραφία πιο κοντινή από τον Dimpat (Περιμένω ακόμη από τον KKkostas να στείλει υλικό).

Η νέα μούρη του C30 μου αρέσει όλο και περισσότερο...
Εδώ φαίνονται κι οι πινακίδες μας, οι 3 στους 4 έχουμε νούμερο που τελειώνει σε 2!!!!!!
Λοιπόν, έρχεται νέο Σαββατοκύριακο, δεν πάμε μια βόλτα ως την παραλία Κατερίνης (στα μέρη του arist2) για καφέ και φαγητό;
Ή ελάτε στην Αλεξάνδρεια για το πρόγραμμα που είχα φτιάξει την προηγούμενη εβδομάδα!
Να κεράσω και καφέ.
ΑΝΤΕ, gpap, stavros1926, arist2, αν μαζευτούμε, θα είμαστε πιο πολλοί από τους νότιους

Η νέα μούρη του C30 μου αρέσει όλο και περισσότερο...
Εδώ φαίνονται κι οι πινακίδες μας, οι 3 στους 4 έχουμε νούμερο που τελειώνει σε 2!!!!!!
Λοιπόν, έρχεται νέο Σαββατοκύριακο, δεν πάμε μια βόλτα ως την παραλία Κατερίνης (στα μέρη του arist2) για καφέ και φαγητό;
Ή ελάτε στην Αλεξάνδρεια για το πρόγραμμα που είχα φτιάξει την προηγούμενη εβδομάδα!
Να κεράσω και καφέ.
ΑΝΤΕ, gpap, stavros1926, arist2, αν μαζευτούμε, θα είμαστε πιο πολλοί από τους νότιους

Τελευταία επεξεργασία από deadp σε 18 Φεβ 2010, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 09:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χοντρο-θεός!
Εγώ στέλνω μήνυμα στον stavros, έστειλα ήδη (δεν ξέρω αν το πήρε) στον Dimpat.
Εκτός από τους stavros1926,arist2,gpap, υπάρχει και το ασημί βέλος ο grgio από τις Σέρρες...
Εγώ στέλνω μήνυμα στον stavros, έστειλα ήδη (δεν ξέρω αν το πήρε) στον Dimpat.
Εκτός από τους stavros1926,arist2,gpap, υπάρχει και το ασημί βέλος ο grgio από τις Σέρρες...
Κανονιστε οταν θα ειμαι Καλαμπακα (μαλλον 13-14 Μαρτιου) να το παιξετε αλμυρο φυστικι
Θοδωρη μας χρωστας το ενημερωμενο φωτορεπορταζ που υποσχεθηκες...μην ξεχνιεσαι!

Θοδωρη μας χρωστας το ενημερωμενο φωτορεπορταζ που υποσχεθηκες...μην ξεχνιεσαι!

STARK OCH TRYGG
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
(μτφ Δυνατο και ασφαλες)
Το ξανανέβασα, μόνο ο Dimpat έστειλε στοιχεία και φωτογραφίες...
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deadp έγραψε:Αν μαζευτούμε, θα είμαστε πιο πολλοί από τους νότιους
Ρε λες; Μακάρι μέσα από την καρδιά μου αλλά βλέπω πως το Ναύπλιο θα έχει μεγάλη συμμετοχή!

Ωραίο το φωτο-ρεπορτάζ πάντως Θοδωρή...Αναμένουμε νεότερο από νεότερη συνάντησή σας! Οργανωνόμαστε βλέπω πάντως, κάθε μέρα και καλύτερα!

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Jim_C30 έγραψε:deadp έγραψε:Αν μαζευτούμε, θα είμαστε πιο πολλοί από τους νότιους :shock:
Ρε λες; Μακάρι μέσα από την καρδιά μου αλλά βλέπω πως το Ναύπλιο θα έχει μεγάλη συμμετοχή!![]()
Ωραίο το φωτο-ρεπορτάζ πάντως Θοδωρή...Αναμένουμε νεότερο από νεότερη συνάντησή σας! Οργανωνόμαστε βλέπω πάντως, κάθε μέρα και καλύτερα!
Δεν βλέπω ανταπόκριση πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από deadp σε 20 Φεβ 2010, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βαλτε ρε και κανα "μωσαικο" στις πινακιδες, το δικο μου πρώτη μουρη ειναι.
Έτσι του αξίζει βρε Κώστα, κάνει μπαμ όπου και να πας....
Την Κυριακή που θα γίνει η συνάντηση των "Νοτίων", τι λέτε να κανονίσουμε και εμείς οι "Βόρειοι" κάτι; Εκ του ασφαλούς παίρνω το θάρρος και το προτείνω, γιατί ξέρω ότι μπορώ να παρεβρεθώ!! Για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, όλες τις προηγούμενες φορές ειλικρινά δεν μπορούσα!!Τώρα που μπορώ, είπα να εξιλεωθώ 

V O L V O S40 2.0 Summum
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
.
Τελευταία επεξεργασία από gdoudou σε 28 Ιουν 2011, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παιδιά καλησπέρα λόγω προβλημάτων με το ιντερνετ...ο δήμος κάνει έργα στην περιοχή μου και έκοψε το τηλεφωνικό καλώδιο επιστρεφω δριμύτερος...
τι κάνετε???
τι κάνετε???
ρε παιδιά εγώ λόγω δουλειάς καθηγητής είμαι σε φροντιστήριο - ιδιαίτερα κλπ είμαι κλεισμένος παντα το Σάββατο και οι Κυριακές είναι μετρημένες μέχρι και το Μάιο.....απο το Μάιο και μετά θα είμαι μέσα για συναντήσεις αρκεί να με θέλετε στην παρέα σας .. Απο εκεί και πέρα μονο Κυρικαή βολεύει και αυτή αν είναι ελεύθερη...εχώ και γυναίκα βλέπετε που είναι καθηγήτρια στην Ορεστιάδα και τη μισή εβδομάδα απουσιάζει οπότε αν λείπω και Κυριακή...δε θα τι δω καθόλου...
απο Μάιο είμαι μέσα...
απο Μάιο είμαι μέσα...
arist2 έγραψε:παιδιά καλησπέρα λόγω προβλημάτων με το ιντερνετ...ο δήμος κάνει έργα στην περιοχή μου και έκοψε το τηλεφωνικό καλώδιο επιστρεφω δριμύτερος...
τι κάνετε???
Καλώς τον!!
Προσπαθούμε να πργανωθούμε για Κυριακή.
Φίλε Άρη μην ανυσηχείς!! Η οικογέννεια πρώτα!!

Θα βολέψει και θα βρεθούμε και εμείς. Άλλωστε και εμένα τόσο καιρό μέχρι τώρα δεν με βόλεψε.Όλο ανάποδα ερχόταν.
Ά και που σαι:
"αρκεί να με θέλετε στην παρέα σας .. "

Τελευταία επεξεργασία από grgio σε 24 Φεβ 2010, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
V O L V O S40 2.0 Summum
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Average 7,8 l/100Km
Γιώργος, Σέρρες
Ας βάλει λοιπόν κάποιος θέμα "2η συνάντηση Βορείων".......
Να μετρηθούμε.
Να μετρηθούμε.
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες