dadoudis έγραψε:Παιδιά καλημέρα, είμαι καινούργιος και έχω ένα v50 t5 awd 2009.Εχω μπει τελευταία στο tripaki του tuning και μπορώ να σας πω ότι εάν δεν κάνεις κραυγαλέα πράγματα μπορείς να έχεις ένα super όπλο που δεν το καταλαβαίνει κανείς.Τι εννοώ?
Εκανα επαναχαρτογράφηση εγκεφάλου και μια αλλαγή ελαστικών με all weather της VREDESTEIN με 1150 ευρώ και τα δύο και έχω ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο με μια επιβάρυνση στην κατανάλωση +0,8 λίτρα (avg 11,3 lt/100km).
Το θέμα είναι ότι στην ελληνική αγορά και με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί αυτοκίνητα σαν το δικό μου δεν τα παίρνει κανείς κι ας είναι κλάσεις καλύτερα από όλους τους πανάκριβους γερμανούς που τρίζουν αβέρτα.Εχω και bmw x1 και δεν αξίζει μία.Γι' αυτό θεωρώ ότι λίγο tuning αξίζει,μιας και τέτοια αυτοκίνητα δεν αγοράζονται κάθε μέρα.
Εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένος να διαθέσω κάποια ακόμη ευρώ για ουσιαστικό tuning ( όχι spoiler και μαμακίες ) και να το ευχαριστηθώ όσο πάει γιατί για 15.000 δεν τους το δίνω για να πάρω fiat 500 και απλά να καίω 7,5 lt.
Eαν έχετε κάποιες προτάσεις θα χαρώ να τις ακούσω.
τι πιο απλο απο το να αλλαξεις εξατμιση και ενα φιλτρακι αερος......να απελευθερωσεις μερικα φιμωμενα αλογα.....
Βαλε και καμια φωτο αμα θες στο τοπικ τα αυτοκινητα μας,να χαζεψουμε και εμεις το εργαλειο.....