τα τακακια τ αλλαξα πριν ενα χρονο ,υπαρχει λογος να τα πεταξω; επειδη εβαλα μαρκας ferodo τακακια παρηγγειλα δισκοπλακες TRW , πιστευω να ειναι καλη επιλογη

V40CC21 έγραψε:Καλησπερα
Τελευταια οταν ξεκλειδωνω το αμαξι και πριν ανοιξω την πορτα αρχιζει να δουλευει ο ανεμιστηρας σε μεγαλη ενταση
Μολις ανοιγω την πορτα σταματαει κατευθειαν.
Εχει συμβει σε καποιον αυτο ή γνωριζετε τι μπορει να φταιει
myLivstyl έγραψε:Πρόβλημα δεν έχεις γιατί ούτε στο δικό μου ανάβουν ούτε σε όσα έχω δει στο δρόμο. Εκτός κι είναι MY17 και το έχουν αλλαξει, μάλλον κάποια μοντίφα θα παίζει.
Defkos έγραψε:καλησπερα σε ολους!!προσφατα εγινα κατοχος ενος s40 1.8 kinetic του 2005.εχω καποιες ερωτησεις αρκετες μαλλον!!!!
1)οταν παταω να ανοιξει το πορτπαγκαζ απ το κλειδι δεν ανοιγει.μηπως να βαλω μπαταρια και στο δευτερο κλειδι να δοκιμασω;μηπως φταιει το κλειδι.
Το κουμπάκι αυτό ξεκλειδώνει ουσιαστικά το πορτ μπαγκάζ όταν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο, χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσεις και τις πόρτες. Ενώ το αμάξι είναι κλειδωμένο, δοκίμασε να πατήσεις το κουμπάκι του κλειδιού που ξεκλειδώνει το πορτ μπαγκάζ.
Εάν δεν ξεκλειδώνει με αυτό, δοκίμασε και με το άλλο κλειδί.
2)δεν ακουγεται το ηχειο της πορτας του οδηγου.εχει μονο ηχειο ή και καποιο τουιτερ;;;επειδη οταν γυρναω τον ηχο στα αριστερα δεν ακουω τιποτα απ την πορτα ουτε δειγμα!και ελεγα μηπως δεν εχει κουμπωσει καποια φυσα ο προηγουμενος.εκτος κι αν εχει καει τελειως.ρωτησα για ηχεια aftermarket και μου ειπαν πανε ζευγαρι 70 ευρω.
Η έκδοση Κινετικ δεν γνωρίζω αν έχει μόνο ένα ηχείο. Στη Μομέντουμ και πάνω, υπάρχει και τουίτερ στο εσωτερικό του πλαϊνού καθρέφτη. Αν δεν ακούς τίποτα κάνε αυτό που είπε ο Θάνος, βγάλε και ξαναβάλε τη φύσσα που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού. Έλεγξε και τις ασφάλειες του ραδιοφώνου από το manual μήπως έχει καεί κάποια που σχετίζεται με την δεξιά πλευρά (δε θυμάμαι αν καλύπτεται όλο το ραδιόφωνο από μία ή αν έχει δύο κλπ).
3)σκεφτομουν να αγοραζα απο μεταχειρισμενα τους διακοπτες του τιμονιου για αυτοματο πιλοτο(αριστερος) και για την ενταση της μουσικης(δεξιος).χρειαζεται κατι αλλο περα απ αυτα για να χω αυτοματο πιλοτο;καποια καλωδιωση,καποιος προγραμματισμος;
Νομίζω δεν είναι τόσο απλό για να μπει. Θέλει σίγουρα προγραμματισμό, μία ερώτηση στην αντιπροσωπεία θα απαντήσει στο ερώτημα αυτό.
4)θελω να βαλω φωτα ομιχλης.αν βρω απο μεταχειρισμενα φωτα ομιχλης μαζι με τις σιτες και αλλαξω και διακοπτη φωτων ωστε να χει το κουμπακι για τα μπροστα φωτα ομιχλης θα δουλεψουν ή θελουν προγραμματισμο;;;
Κάποια καλωδίωση για να πάρουν ρεύμα (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν αναμονή), και από εκεί και πέρα μπορούν να δουλέψουν είτε με πατέντα ηλεκτρολόγου είτε με τον διακόπτη τους ακόμα καλύτερα.
5)βασικο που χρειαζομαι επειδη νομιζα οτι ειχαν ειναι ο υπολογιστης ταξιδιου!!!!αν βρω την αριστερη φλασιερα και την αλλαξω θελει προγραμματισμο;;;
Ότι σου απάντησα και στο νούμερο 3.
6)και αν εχει δει καποιος να πουλιουνται οι 17'' styla!!!!!!!
Μια ματιά στο Car.gr, μπορεί να υπάρχουν. Ρώτα επίσης στον Φατούρο και στον Ντάβαρη.
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παντως ειναι πολυ ωραια και στιβαρα αμαξια!!!!μου αρεσει πολυ η σουηδικη φιλοσοφια!!!!
Defkos έγραψε:4)θελω να βαλω φωτα ομιχλης.αν βρω απο μεταχειρισμενα φωτα ομιχλης μαζι με τις σιτες και αλλαξω και διακοπτη φωτων ωστε να χει το κουμπακι για τα μπροστα φωτα ομιχλης θα δουλεψουν ή θελουν προγραμματισμο;;;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες