Αγορά από Mr.Auto

Άβαταρ μέλους
Philosopher
T2
Δημοσιεύσεις: 117
Εγγραφή: 18 Ιαν 2015, 12:30

Αγορά από Mr.Auto

Δημοσίευσηαπό Philosopher » 28 Μάιος 2015, 14:54

Μετά λοιπόν και από τη τελευταία επίσκεψη στο Service, διαπιστώθηκε ότι το αμάξι μου χρειάζεται άμεσα μπροστινά φρένα.
Αποφάσισα λοιπόν και εγώ να εμπιστευτώ το Mr.Auto λόγω τιμών και ποικιλίας καθώς και του ότι είδα ότι μερικοί και από εδώ έχουν ψωνίσει από εκεί.
Βάζω λοιπόν στο ηλεκτρονικό μου καλάθι ένα σετ δισκόπλακες και ένα σετ τακάκια (και τα δυο ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ) χτες. Σήμερα 11:52 μου ήρθε ένα μήνυμα όποτε προς έκπληξη μου αφού log-αρω στο site, διαπιστώνω ότι ήταν μια ενημέρωση ότι δεν υπάρχουν οι δικσόπλακες, θα μου πιστώσουν το ποσό και θα μου στείλουν τα τακάκια.
Το θέμα μου είναι όμως ότι εγώ ψώνισα από εκεί καθαρά και μόνο για τις δισκόπλακες αφού τα τακάκια τα έβρισκα και εδώ στην ίδια τιμή…
Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο και μου απαντούν ότι δε ξέρουν αν μπορούν να ακυρώσουν τη παραγγελία και ότι θα πρέπει να το ψάξουν…
Στέλνω ταυτόχρονα και ένα μήνυμα μέσω από τη πλατφόρμα τους, για να πάρω μια απάντηση στις 14:01 ότι δε μπορούν να ακυρώσουν τη παραγγελία και έχουν προχωρήσει ήδη με την αποστολή της υπόλοιπης μισής παραγγελίας.
Τηλεφωνώ κατ’ ευθείαν στο τηλεφωνικό κέντρο όπου δε βγήκε καμία άκρη, επέμεναν ότι ανταποκρίθηκαν σωστά και ότι κάλυψαν στο 100% τη παραγγελία μου.
Πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο γεγονός οπότε καλό είναι να ξέρουμε όλοι πως λειτουργούν μερικά ηλεκτρονικά καταστήματα.
Κανείς εν τέλει δεν ασχολήθηκε με μένα σα πελάτη, κανείς δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ότι άλλα λέει το site και άλλα η αποθήκη ΤΟΥΣ και τελικά κανείς δεν ασχολήθηκε με το τι θέλω να αγοράσω τελικά…
Ευτυχώς που η αξία των ανταλλακτικών ήταν μικρή, προσωπικά πρώτη και τελευταία μου φορά από το συγκεκριμένο e-shop.
Να πω σε αυτό το σημείο ότι μου έδωσαν την εναλλακτική να μη παραλάβω τα τακάκια μόλις έρθουν και θα μου πιστώσουν το ποσό (ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά) στο λογαριασμό μου.
Τελικός απολογισμός πλήρωσα κατά 10 ευρώ ακριβότερα τα τακάκια από όσο μου τα έδινε ο Φατούρος…
Τα συμπεράσματα δικά σας.
“The most complicated skill is to be simple.”

Dimitris14
T2
Δημοσιεύσεις: 176
Εγγραφή: 04 Οκτ 2014, 17:54

Re: Αγορά από Mr.Auto

Δημοσίευσηαπό Dimitris14 » 29 Μάιος 2015, 09:07

Καλή η ενημέρωση για να προσέχουμε. Γενικότερα, έχω παρατηρήσει ότι στο e-shopping τα καταστήματα (όχι όλα) κάνουν ότι τους κ....σει!!! εάν έχεις τον χρόνο, την απαιτούμενη όρεξη και ... γερό στομάχι, μπορείς πολύ έυκολα να τους κάνεις μανούρα. Αλλιώς το μασάς, ενημερώνεις και δεν ξαναψωνίζεις.
V40 cc D2 Powershift Livstyl MY15

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5
Δημοσιεύσεις: 3389
Εγγραφή: 01 Φεβ 2010, 19:11
Τοποθεσία: Άγιος Στέφανος Αττικής

Re: Αγορά από Mr.Auto

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 29 Μάιος 2015, 09:49

Παιδιά, καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να μην τα παίρνει η μπάλα όλα παραμάζωμα. Οκ συμφωνώ ότι μπορεί να έτυχε η μ@λακία στην παραγγελία σου φίλε Philosopher, ωστόσο εγώ έχω παραγγείλει πολλές φορές αναλώσιμα από το εν λόγω μαγαζί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Οι παραγγελίες ήταν άψογες, τα προϊόντα επίσης και η εξυπηρέτηση μιά χαρά.
Από αυτό το μαγαζί έχουμε κάνει επίσης και ομαδικές παραγγελίες σαν κλαμπ, πάλι χωρίς πρόβλημα. Ο καθένας λοιπόν αποφασίζει και βλέπει εάν τον συμφέρει ή όχι. Μην τα υποβιβάζουμε όλα επειδή έτυχε να γίνει η "στραβή".
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
Philosopher
T2
Δημοσιεύσεις: 117
Εγγραφή: 18 Ιαν 2015, 12:30

Re: Αγορά από Mr.Auto

Δημοσίευσηαπό Philosopher » 29 Μάιος 2015, 11:50

Dimitris14 έγραψε:Καλή η ενημέρωση για να προσέχουμε. Γενικότερα, έχω παρατηρήσει ότι στο e-shopping τα καταστήματα (όχι όλα) κάνουν ότι τους κ....σει!!! εάν έχεις τον χρόνο, την απαιτούμενη όρεξη και ... γερό στομάχι, μπορείς πολύ έυκολα να τους κάνεις μανούρα. Αλλιώς το μασάς, ενημερώνεις και δεν ξαναψωνίζεις.


Το καλό, ευτυχώς για μας, είναι ότι δε δουλεύουν έτσι όλα τα e-shop απλά που να ξέρεις στη πρώτη αγορά πως δουλεύει ο καθένας...


Jim_C30 έγραψε:Παιδιά, καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να μην τα παίρνει η μπάλα όλα παραμάζωμα. Οκ συμφωνώ ότι μπορεί να έτυχε η μ@λακία στην παραγγελία σου φίλε Philosopher, ωστόσο εγώ έχω παραγγείλει πολλές φορές αναλώσιμα από το εν λόγω μαγαζί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Οι παραγγελίες ήταν άψογες, τα προϊόντα επίσης και η εξυπηρέτηση μιά χαρά.
Από αυτό το μαγαζί έχουμε κάνει επίσης και ομαδικές παραγγελίες σαν κλαμπ, πάλι χωρίς πρόβλημα. Ο καθένας λοιπόν αποφασίζει και βλέπει εάν τον συμφέρει ή όχι. Μην τα υποβιβάζουμε όλα επειδή έτυχε να γίνει η "στραβή".


Προσωπικά δεν υποβιβάζω ούτε έχω διάθεση να θίξω τίποτα απλά κράτα στο μυαλό σου ότι στη στραβή θα σε "υποχρεώσει" να πάρεις μια παραγγελία που αποφασίζει αυτός χωρίς να σε ρωτήσει και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώσεις τα μεταφορικά (που αν είναι 15 ευρώ πάει και έρχεται αν είναι 150 ? ? ? ) και να αφήσεις τα προϊόντα να επιστρέψουν.
Αν αυτό σου φαίνεται επαγγελματισμός και σοβαρή εμπειρία πελάτη, πάω πάσο. Εγώ θα ψωνίσω από αλλού.
Επίσης πραγματικά ψωνίζω ηλεκτρονικά αρκετά χρόνια πρώτη φορά συναντώ να μη βγαίνει ολόκληρη παραγγελία και να αποφασίζει άλλος, χωρίς να με ρωτήσει, αν θέλω μισή παραγγελία...
“The most complicated skill is to be simple.”

Άβαταρ μέλους
JimV60
D5
Δημοσιεύσεις: 3389
Εγγραφή: 01 Φεβ 2010, 19:11
Τοποθεσία: Άγιος Στέφανος Αττικής

Re: Αγορά από Mr.Auto

Δημοσίευσηαπό JimV60 » 29 Μάιος 2015, 12:05

Ας μας πει και ο Vrestas την άποψή του καθώς έχει αντιμετωπίσει κι αυτός μικροπρόβλημα σε παραγγελία του, πώς το αντιμετώπισαν και αν λύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε.
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!

Άβαταρ μέλους
vrestas
T5
Δημοσιεύσεις: 2150
Εγγραφή: 07 Φεβ 2010, 23:13
Τοποθεσία: West Attica

Re: Αγορά από Mr.Auto

Δημοσίευσηαπό vrestas » 29 Μάιος 2015, 12:45

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από mr auto, μια φορά μόνο συνέβη το ίδιο γεγονός όπως στον philosopher οπου είχα παραγγείλει 4-5 πράγματα και μπουζί αλλά τα μπουζί δεν τα έστειλαν και μου έδωσαν πίσω τα χρήματα.Σαφώς και τα ήθελα τα μπουζί αλλά δεν ΄΄εσκασα΄΄ που δεν ήρθαν , τέτοιες στιγμές συμβαίνουν και αν έχεις παραγγείλει αρκετά ανταλλακτικά αν δεν έρθει ένα δεν σε δυσαρεστεί τόσο. Καταλαβαίνω την δυσφορία του philosopher πάντως αλλά από την άλλη μην υπερβάλουμε, τα μεταφορικά του mr auto είναι πάντα από 10-20 ευρώ, σε καμία περίπτωση 100αρα.
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper


Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες