johnkyr έγραψε:ανέβηκα την εθνική από ΣΕΦ, μέχρι Ν. Ηράκλειο χωρίς κίνηση με πάνω από 160+ (4η στις 6.000+, κατεβάσματα στις καμπές) μέχρι και κάπου 180+, σε μερικές ευθειούλες. παίζαμε με έναν μηχανόβιο. Εντυπώσεις ..... το V50 έχει αρκετά μαλακό setup που καταπίνει εύκολα τις κακοτεχνίες των Ελληνικών δρόμων, σου εμπνέει ασφάλεια, αλλά θέλει λίγο προσοχή σε σημεία που αλλάζει η ποιότητα της ασφάλτου, από γυαλί σε σαπούνι, να μην σου ανοίξει η τροχιά και βρεθείς alloufunpark. Βέβαια τα θειικά pirelliP7, είναι εκεί να σε κρατήσουν γερά. Στην Εξοδο για Ηράκλειο με έκοψε ένα φορτηγό, να ναι καλά ο άνθρωπος, γιατί αν πέρναγα από το σημείο 2sec νωρίτερα θα φιλιόμουν με μια μηχανή (χωρίς κράνος)που πέρναγε κλασικά με ΚΟΚΚΙΝΟ φανάρι
.
johnkyr έγραψε:πάμε ciao, για φαγητό, να βαρύνεις λίγο .... και μετά ανοιγματάκια
Tsakos έγραψε:kai ime kai 114kg ston ogko :))) poso allo na varino????? :))))
iatroud έγραψε:Tsakos έγραψε:kai ime kai 114kg ston ogko :))) poso allo na varino????? :))))
ωρέ, τα ίδια κιλά είμαστε π.κ. (προ κρουασάν)!!
SverigePower850T-5 έγραψε:Πριν απο κανα μηνα ενα βραδυ,καθως επεστρεφα απο το συνεργειο,πετυχαινω ενα nissan sunny κοφτο μαυρο.turbo βεβαια,και αρχιζω και τον ακολουθω,απο Ελευσινα προς Χαιδαρι,λοιπον ειχε ψιλοκινηση,ποτε αυτος μπροστα ποτε εγω,φθανουμε σκαραμαγκα,ανηφορα,μετα τα ξενοδοχεια,και βγαινω αριστερα,να περασω κατι αλλους χρηστες της οδου,ειχε μεινει πισω ο κυριος,και καθως εχω 4η και επιταχυνω,βλεπω τα φωτα του,να πλησιαζουν απειλητικα,σανιδωνω,αλλα ματαια.........η πιεση σκαρφαλωσε 1.3 bar αλλα τιποτα,μου κολλησε απο πισω και σαν oδηγος που παραδεχεται την υπεροχη του αλλου,εκανα δεξια,και με περασε σχεδον σαν σταματημενο.Ηταν πολλα αλογα,αλλα και το δικο μου δεν τα λεει καλα....θελει pitstop
εκκεντροφορο εισαγωγης και εξατμιση επειγοντως.
DIKASTIS-T5 έγραψε:Πρεπει να ειναι και εφοδιασμενο με νιτρομπουκαλο.Κατι μου λεει σαν περιγραφη,Κιμωνα.
Danilis έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Πρεπει να ειναι και εφοδιασμενο με νιτρομπουκαλο.Κατι μου λεει σαν περιγραφη,Κιμωνα.
Εδώ φίλε δικαστή σε πιάνω αδιάβαστο...!
Όταν έχεις ένα τέτοιο υπερμοτερ κάτω από το καπό σου, γιατί να μπλέξεις με τα ζουμιά.???
Από την μάνα του το SR20DET είναι turbo τετραπετάλουδο και επί ελληνικού εδάφους έχει βγάλει 1000hp...
Άρα, δεν είναι κανένα μοτεράκι της πλάκας...
Χώρια που είναι το μόνο που με 3071 τουρμπίνα μπορεί και βλέπει 500hp, φαντάσου για πόσο καλή αναπνοή μιλάμε.
Ενώ τα δικά μας δεν τολμάνε να δούνε τα 300hp για να μην δεθούνε οι μπιέλες φιόγκος...
http://www.greekdragster.info/forum/vie ... E%B7%CF%82
johnkyr έγραψε:Tο ClioRS δεν έχει σχεδιαστεί για ευθείες, αν τώρα κάποιοι δεν ξέρουν τι αγοράζουν .... είναι άλλο θέμα.
DIKASTIS-T5 έγραψε:Zeus,παρε φορα κι ελα!!!!Θα τα ξεφορτωθω...που θα παει...!
DIKASTIS-T5 έγραψε:Και με τα υπαρχοντα C3 την κανω την δουλεια μου με τον Zeus!!!!!Το πολυ πολυ να φαω κανα τετακε!!!Σιγα,τοσα τρωω καθημερινα!!!!
Jim_C30 έγραψε:Εσύ αγόρι μου μέχρι να αποφασίσεις τι λάστιχα θα βάλεις στο αυτοκίνητο, ο Zeus θα έχει φύγει ταξιδάκι στην Ταϋλάνδη.![]()
![]()
![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:Στο μυαλο ειναι ολα!Εξαλλου εσυ μας λες οτι σου σπιναρουν οι πισω...![]()
DIKASTIS-T5 έγραψε:Μμμμμ....θα τα κ(λ)αψω με μαυρο δακρυ τα C3 μου!Το θεμα ειναι να βρω ασφαλτο να πατησουν κατω...τυπου Ολ.χωριου.Εκει δε φοβαμαι τιποτα,και αποδεδειγμενα ακομα και τωρα που ειναι φυτιλια μπορουν να πατησουν με ενα πολυ-πολυ μικρο σπιναρισματακι.Εχω φτιαξει γκαρνταρομπες εκει.....Θα ηθελα μια μετρηση με το εικονιζομενο gps...
DIKASTIS-T5 έγραψε:Μμμμμ....θα τα κ(λ)αψω με μαυρο δακρυ τα C3 μου!Το θεμα ειναι να βρω ασφαλτο να πατησουν κατω...τυπου Ολ.χωριου.Εκει δε φοβαμαι τιποτα,και αποδεδειγμενα ακομα και τωρα που ειναι φυτιλια μπορουν να πατησουν με ενα πολυ-πολυ μικρο σπιναρισματακι.Εχω φτιαξει γκαρνταρομπες εκει.....Θα ηθελα μια μετρηση με το εικονιζομενο gps...
johnkyr έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Μμμμμ....θα τα κ(λ)αψω με μαυρο δακρυ τα C3 μου!Το θεμα ειναι να βρω ασφαλτο να πατησουν κατω...τυπου Ολ.χωριου.Εκει δε φοβαμαι τιποτα,και αποδεδειγμενα ακομα και τωρα που ειναι φυτιλια μπορουν να πατησουν με ενα πολυ-πολυ μικρο σπιναρισματακι.Εχω φτιαξει γκαρνταρομπες εκει.....Θα ηθελα μια μετρηση με το εικονιζομενο gps...
έλα να σε μετρήσω, το προγραμματάκι το έχει και το δικό μου κινητό....
johnkyr έγραψε:έλα να σε μετρήσω....
iatroud έγραψε:johnkyr έγραψε:έλα να σε μετρήσω....
αυτή σε συνδυασμό με μεζούρες, κοστούμια κ.λπ. μοιάζει περισσότερο ατάκα δικαστή
johnkyr έγραψε:Δικαστή / Kimon ... με κανά τέτοιο Clio182 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/159981/ έχετε ανοίξει ?
VolvoZeus έγραψε:johnkyr έγραψε:Δικαστή / Kimon ... με κανά τέτοιο Clio182 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/159981/ έχετε ανοίξει ?
Εγω ειχα πετυχει ενα απο τα τελευταια, με τα 200 αλογα στα λιμανακια...του κανω φωτα, δεν κανει δεξια και τον πηγαινα προφυλακτηρα μεχρι την λιμνη. Στη Βουλιαγμενης αφου τον ειχα περασει πιο πριν, ερχετε διπλα και μου λεει "τι ειναι αυτο?" (ποσες φορες με εχουν ρωτησει το ιδιο πραγμα!)..λεει "βλεπω λεει τον καθρεπτη, λεω οκ volvo ειναι και παταω...αλλα ρε φιλε δεν μπορουσα να φυγω καθολου στις στροφες!" Με τα πολλα, μου λεει να ανοιξουμε 2ες....απλα χαος....καπακι ανοιγουμε και 3ες, αντε γεια! Δεν ξερω ποσο πιο ελαφρυ ειναι το προηγουμενο αλλα και με λιγοτερα αλογα δεν νομιζω να εχει να πει τιποτα....στις στροφες βεβαια σε σχεσ με ενα fwd δεν ξερω τι γινετε...
DIKASTIS-T5 έγραψε:Με τα πολλα, μου λεει να ανοιξουμε 2ες....απλα χαος....καπακι ανοιγουμε και 3ες, αντε γεια!
Οριστε ποιος ειναι ο Zeus και πως ανοιγει...!!!
DIKASTIS-T5 έγραψε:DOULGERAKIS έγραψε:DIKASTIS-T5 έγραψε:Με τα πολλα, μου λεει να ανοιξουμε 2ες....απλα χαος....καπακι ανοιγουμε και 3ες, αντε γεια!
Οριστε ποιος ειναι ο Zeus και πως ανοιγει...!!!
Καταρχήν δεν ασχολούμαστε με αυτοκίνητα κάτω τον 240hp,είναι ιεροσυλία,δεν ανοίγουμε κουβεντούλα στα φανάρια,ρωτάμε μόνο το διπλανό αυτοκίνητο τι ύφασμα θέλει να είναι το κουστούμι που θα του ράψουμε και πατάμε.Στο τέλος της κόντρας κόβουμε απόδειξη παροχής υπηρεσιών στον πίσω , του λέμε με χαμόγελο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ και ξεκινάμε ξανά για τον προορισμό μας.
Εγω το ακολουθω πιστα!!!!!
sta8ito έγραψε:αμα μπορεις για περιεγραψε τα ανοιγματα με το s2000 γιατι με ενδιαφερουν πολυ οι λεπτομερειες!θα περιμενω στα φιλικα ανοιγματα!!!
Επιστροφή σε “Άλλα θέματα αυτοκίνησης”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες