Καφεδακι στην Αθηνα
Re: Καφεδακι στην Αθηνα
Να πουμε 10η πρωινη στα μακντοναλντς με προορισμο το καφε στην παλια γεφυρα της χαλκιδας μεσω ωρωπου, χαλκουτσιου κλπ?
Δημήτρης, S40 1.6 kinetic MY10
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Λιμανι καλαμου επισης καλη κ κοντινοτερη λυση κ εχει κ χωρο κ για ποδηλατο
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Αναφέρεστε για αύριο ή για την ερχόμενη Κυριακή; Εγώ αύριο δε μπορώ με τίποτα! Και για την επόμενη δε μπορώ να ξέρω από τώρα καθώς τον τελευταίο καιρό γίνονται διάφορα με αρκετές δυσκολίες δυστυχώς! Θα δούμε...
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Για αυριο λεμε μιτς, αν δε μπορεις το πρωι, ελα να τον πιουμε το απογευμα στο συνταγμα!
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
λοιπόν!! έκτακτο ανακοινωθέν! Έχουμε συμφωνία!
χρόνος: αύριο, Κυριακή 12/2/12
τόπος: γέφυρα βαρυμπόμπης, μέτωπο προς πάρνηθα
χρόνος: 10:30πμ
προορισμός: ανάκτορα, τατόι (αν βρέχει πολύ θα αναπροσαρμοστεί αναλόγως)
εξοπλισμός: νερό, τοστάκια, μπάλα, καφέδες, σακούλες και μαχαίρι για χόρτα ή σαλιγκάρια (ό,τι βρούμε πρώτο)
συμμετοχές: volvozeus, johnkyr, iatroud, vrestas (?), ..
χρόνος: αύριο, Κυριακή 12/2/12
τόπος: γέφυρα βαρυμπόμπης, μέτωπο προς πάρνηθα
χρόνος: 10:30πμ
προορισμός: ανάκτορα, τατόι (αν βρέχει πολύ θα αναπροσαρμοστεί αναλόγως)
εξοπλισμός: νερό, τοστάκια, μπάλα, καφέδες, σακούλες και μαχαίρι για χόρτα ή σαλιγκάρια (ό,τι βρούμε πρώτο)
συμμετοχές: volvozeus, johnkyr, iatroud, vrestas (?), ..
www.iatroud.gr
www.iatroud.gr
Καλημέρα, θα ερθω απλα θα αργησω λιγακι.Θα παρω τηλ να δω που εισαστε
S60 2.0T MY11, Summum, Vibrant Copper
sorry που δεν ηρθα, αν και ημουν ετοιμος εριχνε καρεκλοποδαρα και ειπα να κατσω με τον μικρο σπιτι.
Θα ανέβω Αθήνα από 19 έως 24/4 και θα είμαι διαθέσιμος από 20 έως και 22/4 να βρεθούμε από κοντά. Κανονίστε τα προγράμματά σας

θα αλλάξουμε τα δικά μας προγράμματα .... να σε δούμε !!! 

"...Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα..."
Ρε συ Γιάννη δεν το εννοούσα έτσι, απλά να βάλουμε στο πρόγραμμα μια συνάντηση, γι' αυτό άλλωστε ανέφερα όλες τις ημέρες που μπορούσα.

Ήρθα Αθήνα, τι λέτε θα κανονίσουμε καφεδάκι ή ότι άλλο θέλετε; Πότε σας βολεύει; Εγώ δεν έχω πρόβλημα ημέρας ή ώρας.

Μέσα είμαι , name the date and the time
A! και για όποιους ενδιαφέρονται . . . Τα καινούργια μου Γραφεία είναι στην Λ. Συγγρου λίγο πριν το CIAO
( τυχαίο . . . ) 
A! και για όποιους ενδιαφέρονται . . . Τα καινούργια μου Γραφεία είναι στην Λ. Συγγρου λίγο πριν το CIAO

και γω θελω να ερθω,κανονήστε και λογικά θα έρθω αν μπορώ,ελα να θυμηθούμε τα παλιά
Σπύρο καλό θα ήταν να ανοιξεις ενα topic που να αναφερεις που εχεις γραφεια,site, κλπ,γενικότερα μια παρουσίαση της εταιρείας σου μαζί με 2-3
τηλέφωνα αν θέλουμε να ζητάμε καμια προσφορά.
Σπύρο καλό θα ήταν να ανοιξεις ενα topic που να αναφερεις που εχεις γραφεια,site, κλπ,γενικότερα μια παρουσίαση της εταιρείας σου μαζί με 2-3
sprsk έγραψε:Μέσα είμαι , name the date and the time
A! και για όποιους ενδιαφέρονται . . . Τα καινούργια μου Γραφεία είναι στην Λ. Συγγρου λίγο πριν το CIAO( τυχαίο . . . )

αύριο πχ δεν δουλεύω !!!! ΠΣΚ όποτε θέλετε !!!!
vrestas έγραψε:και γω θελω να ερθω,κανονήστε και λογικά θα έρθω αν μπορώ,ελα να θυμηθούμε τα παλιά
Ευχαρίστως . . .
Εξάλλου όπως έχω γράψει και παλιότερα ή τιμές για το Volvo Club

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε κάτι ούτε που να τις πλησιάζει

Κι εγώ μέσα κάτι προς Σαββάτο βραδάκι θα έλεγα! Με τίποτα Κυριακή διότι θα είμαι εκτός! Αναρτήστε μέρος και μέσα κι εγώ... 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Να το κάνουμε μεσημέρι Σαββάτου, ώστε να μην φάμε κάποια παντόφλα
από την κυρά που θα θέλει έξοδο το Σάββατο βράδυ ?
Επίσης η Κυριακή είναι εύκολη μέρα. Ειδικά αν το συνδυάσουμε με κάνα μεζέ και τσιπουράκι

Επίσης η Κυριακή είναι εύκολη μέρα. Ειδικά αν το συνδυάσουμε με κάνα μεζέ και τσιπουράκι

Πάρε και την κυρά μαζί και μετά τη συνάντηση συνεχίζετε τη βόλτα σας! Προσωπικά Κυριακή δε θα μπορέσω να παρευρεθώ με τίποτα, διότι θα λείπω στην Κόρινθο. Αν βέβαια βολεύει τους περισσότερους Κυριακή, μη σας δεσμεύω εγώ. Ας πουν οι λοιποί τι προτιμούν και βλέπουμε! 

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Για μένα δύσκολο και το Σαββάτο μεσημέρι! Θα δούμε... Ας πουν και οι άλλοι
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Σάββατο απογευμα λεω εγω,να εχουμε φαει,κατα τις 5-6.
vrestas έγραψε:Σάββατο απογευμα λεω εγω,να εχουμε φαει,κατα τις 5-6.
+1

V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
Σάββατο θα είμαι Ν. Σμύρνη, οπότε Οκ για την ώρα, αλλά να κανονίσουμε κάπου Νότια και με εύκολο παρκάρισμα

georgosk έγραψε:Σάββατο θα είμαι Ν. Σμύρνη, οπότε Οκ για την ώρα, αλλά να κανονίσουμε κάπου Νότια και με εύκολο παρκάρισμα
N Σμύρνη .... ψιλο κοντά και στο Ciao,
να το κλείσουμε 21/4 17:30 (για τον Βρέστα θα πούμε 4:30, να είναι στην ώρα του), στο Ciao στη Συγγρού ?
Ρε καμμένε,που θα παρκάρουμε στο ciao?Με τόσο καλό καιρό θα πάμε ciao για κρουασαν?παμε μια παραλία σε κανα άνετο μαγαζακι να κάτσουμε έξω
vrestas έγραψε:Ρε καμμένε,που θα παρκάρουμε στο ciao?Με τόσο καλό καιρό θα πάμε ciao για κρουασαν?παμε μια παραλία σε κανα άνετο μαγαζακι να κάτσουμε έξω
Καλύτερη ιδέα, Παναγιώτη δώσε συντεταγμένες

vrestas έγραψε:Vive mare ειναι εγγυηση για parking
Κατά που πέφτει αυτό γιατί είμαι και από χωριό

Αυτό είναι; http://www.vivemar.gr/

Ναι αυτό είναι Γιώργο! Λοιπόν τι ώρα; Κλείνουμε Vivemar 17:30;
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
o zeus, που είναι ? και λοιποί συνδαιτυμόνες ...
Επειδή δεν βλέπω συμμετοχές . . . ΙΣΧΥΕΙ ???????????????

johnkyr
jim
sprsk
vrestas
georgosk
.
.
.
μέχρι τώρα .... ισχύει ....
jim
sprsk
vrestas
georgosk
.
.
.
μέχρι τώρα .... ισχύει ....
Ισχύει κανονικά στις 17:30 Vivemar! Μίλησα με Zeus ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δε θα παρευρεθεί. Όποιος άλλος νέος φίλος θέλει να έρθει είναι ευπρόσδεκτος! Αν υπάρχει κάποιος φίλος, ας μου στείλει πμ να ανταλλάξουμε τηλέφωνα προκειμένου να βρεθούμε κάτω!
V60 T3 1,6
Μόνο VOLVO!!!
Μόνο VOLVO!!!
sprsk έγραψε: ΙΣΧΥΕΙ ???????????????![]()
![]()
![]()
Φυσικά και ισχύει και είναι ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε μέλος του Club θέλει να έρθει να γνωριστούμε

http://www.melodia.gr/main/news?id=573
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, αλλά και Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ – διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, προσκαλεί τη Τρίτη 5 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων τους φίλους του ΑΡΛΕΤΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ, ΜΠΛΕ, ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ONIRAMA, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ και ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ σε μια μεγάλη γιορτή για τα 30 και βάλε χρόνια του στη δισκογραφία. Η προπώληση ξεκίνησε! Τιμές Εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ στην είσοδο. Εισιτήρια θα βρείτε: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC, viva.gr, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 3475518
λέω να πάω ... όποιος μπορεί/θέλει τα λέμε ....
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, αλλά και Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ – διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, προσκαλεί τη Τρίτη 5 Ιουνίου στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων τους φίλους του ΑΡΛΕΤΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ, ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ, ΜΠΛΕ, ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ONIRAMA, ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ και ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ σε μια μεγάλη γιορτή για τα 30 και βάλε χρόνια του στη δισκογραφία. Η προπώληση ξεκίνησε! Τιμές Εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ στην είσοδο. Εισιτήρια θα βρείτε: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC, viva.gr, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ 100, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 3475518
λέω να πάω ... όποιος μπορεί/θέλει τα λέμε ....

Έρχομαι και θα κάτσω αρκετές μέρες, ευκαιρία να τα πούμε από κοντά με παλιούς και νέους φίλους.

Αντε να πιουμε κανα καφεδάκι...δηλώστε συμμετοχές !!
Αυριο, κανονίσαμε με τον @georgosk, κατά τις 20.00 παραλία Ν.Μακρης, beer academy ή όπου άλλου .....
όποιος μπορεί
όποιος μπορεί

Καλησπέρα
Τι θα λέγατε για ένα καφεδάκι την επόμενη Παρασκευή (απόγευμα) ή Σάββατο (πρωί)?
Τι θα λέγατε για ένα καφεδάκι την επόμενη Παρασκευή (απόγευμα) ή Σάββατο (πρωί)?
εγω μεσα ειμαι,jim ladias τι λετε;κανας αλλος;
Επιστροφή σε “Εκδηλώσεις - Εκδρομές”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες