κάτι τέτοιο δηλαδή αλλά από την ανάποδη

iatroud έγραψε:dadoudis έγραψε:Αντε κουνηθείτε,η κρίση θέλει ανανέωση
μην το ακούσει μόνο το αφεντικό μας και μας απολύσει για να πάρει φρεσκάκια!
εγώ πάντως από τον άι βασίλη θα ζητήσω έναν κομπρέσσορα που να ενεργοποιείται με μπουτόν μέσα από την καμπίνα. όταν θέλω απόλαυση.. τσακ.. +50ίππους, όταν θέλω να πάω στην φάμπρικα το κουμπί στο οφφ![]()
μέχρι να τελειώσει ο pgpada τις σπουδές του και να μάθει πως φτιάχνεται κάτι τέτοιο θα περάσουν βέβαια πολλά χριστούγεννα αλλά τι να κάνεις, τα όνειρα δεν φορολογούνται (ακόμη).
DOULGERAKIS έγραψε:Μετά από 4 μήνες αναγκαστικής αποκοπής από το αμάξι μου αποφάσισα να ανεβάσω αυτό το topic γεμάτος οργή και νεύρα με αυτά που βίωσα και άκουσα από τους περισσότερους μαέστρους του tuning στη ΕΛΛΑΔΑ.
Το αρχικό πρόβλημα ήταν ότι το αμάξι τον τελευταίο καιρό ''έπινε'' 3 λίτρα λάδι τον μήνα με αποτέλεσμα να είναι ασύμφορο και συνάμα να θέλει ψάξιμο. Λόγο περιορισμένου ελεύθερου χρόνου το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν τηλεφωνικές συνομιλίες με γνωστούς μηχανικούς της Αθήνας για να πάρω μια γνώμη. Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ήταν να απογοητευθώ να νευριασω και να θέλω να το πουλήσω.Οι απαντήσεις που εδιναν ο ένας μετά των άλλο ήταν ''μην ασχοληθείς καθόλου με το αμάξι , δεν αξίζει'' άλλος ζητούσε ένα τρελό ποσό για να ''φτιάξει'' το πρόβλημα που είχε (όλοι έλεγαν ότι το αμάξι ήταν σπασμένο).
Νευριασμένος και οργισμένος κάνοντας σμασμοδικες κινήσεις έβαλα το αμάξι στο CAR για πούλημα με αποτέλεσμα να δει την αγγελία ένας φίλος φίλου μηχανικός από την ΚΥΠΡΟ που ήταν για καλή μου τύχη στην Ελλάδα και να με πάρει να με κράξει.Το παλικαράκι μου ζήτησε να του πω τι έχω κάνει στο αμάξι και τι μου έχει παρουσιάσει, κλείσαμε το τηλ και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα να το πάρει και να το δει από κοντά (έκανε αυτό που δεν μου ζητήθηκε από τους άλλους).Το αποτέλεσμα είναι μια κλασμένη τουρμπίνα και αλλαγή σε τσιμουχακια και οδηγούς βαλβίδων καθώς και αναπρογραμματισμος του εγκέφαλου γιατί ο προγραμματιστής αποδείχτηκε ανεγκέφαλος αφού δεν είχε ξεκλειδώσει όλους τους χάρτες του εγκεφάλου με αποτέλεσμα το αμάξι να δουλεύει σωστά όποτε ήθελε αυτό ή καλύτερα όποτε δεν βραχυκύκλωνε ο εγκέφαλος από τα error που έβγαζε αφού είχαν πειραχθεί μόνο το avans και το καύσιμο.
Αποφάσισα λοιπόν να κάτσω και να λύσω το αμάξι μόνος μου να το στείλω έτυμο στο ρεκτιφιέ και να προσθέσω πολλαπλή εξαγωγής της ΑΤΡ , τουρμπίνα GT2871 από Αμερική και externall 38mm της TAIL, μπιέλες Η-ΒΕΑΜ και καινούργια ελατήρια πιστονιών (δεν αλλάζω πιστόνια γιατί φοράει από την μάνα του ΜΑΗLE ).Για πρόγραμμα σκέφτομαι να πάω στον OVERLOAD όπου τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει τα καλύτερα....... μέχρι στιγμής.
iatroud έγραψε:dadoudis έγραψε:Αντε κουνηθείτε,η κρίση θέλει ανανέωση
μην το ακούσει μόνο το αφεντικό μας και μας απολύσει για να πάρει φρεσκάκια!
εγώ πάντως από τον άι βασίλη θα ζητήσω έναν κομπρέσσορα που να ενεργοποιείται με μπουτόν μέσα από την καμπίνα. όταν θέλω απόλαυση.. τσακ.. +50ίππους, όταν θέλω να πάω στην φάμπρικα το κουμπί στο οφφ![]()
μέχρι να τελειώσει ο pgpada τις σπουδές του και να μάθει πως φτιάχνεται κάτι τέτοιο θα περάσουν βέβαια πολλά χριστούγεννα αλλά τι να κάνεις, τα όνειρα δεν φορολογούνται (ακόμη).
johnkyr έγραψε:
![]()
θεός !!!!
SverigePower850T-5 έγραψε:johnkyr έγραψε:
![]()
θεός !!!!
δεν υπαρχει το παλικαρι.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sprsk έγραψε::applause Try a BSR tuning kit!
Να δω ποιος θα το δοκιμάσει , και μετά δεν θα το κρατήσει .![]()
http://en.bsr.se/news/provkor-en-bsr-trimsats/
sprsk έγραψε:Πολλά .
Αρχικά Polestar που διατηρεί τις εγγυήσεις του αυτοκινήτου .
Μετά Heikosportiv και RICA .
Επίσης πάρα πολλοί άλλοι
Δες εδώ που γράψαμε 5-6 λεπτομέρειες παραπάνω : http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=27&t=25&start=1125
ποιος είναι αντιπρόσωπος των heico kai polestar στην Ελλάδα?
Χρησιμοποιώντας το laptop σας, απλά εγκαταστήστε το λογισμικό στον υπολογιστή σας από το CD που σας εχει αποσταλεί. Καντε "sync" τον υπολογιστή σας με τον server μας, και τα αρχεία (Stock και Τροποποιημένο) αυτόματα ειναι στον υπολογιστή σας και είναι έτοιμο για σας να ανεβάσετε στο δικό σας Volvo. Μετά ακολουθειτε τις οδηγίες στην οθόνη, συνδέστε το φορητό σας υπολογιστή (θύρα USB) με τη διαγνωστική θύρα OBDII του αυτοκινήτου σας (κάτω πλευρά του ταμπλό-οδηγού), χρησιμοποιώντας το καλώδιο διασύνδεσης που παρέχουμε. Εγκαθιστώντας το νέο αρχείο θα χρειαστούν τέσσερα λεπτά ή λιγότερο . Δημιουργούμε συγκεκριμενο αρχείο για σας με τον αριθμό πλαισιου κυκλοφορίας του οχήματός σας (VIN). Αυτή η μέθοδος μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα ακριβές αρχείο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σας. Αν ποτέ θέλετε να προσθέσετε προσαρμοσμένα αρχεία, μπορούμε να τους δημιουργήσουμε για εσάς και ενα "sync" με τον server μας καθιστά έτοιμο για να το ανεβάσετε στο δικό σας Volvo.
Jim_C30 έγραψε:Πρακτικά λοιπόν με την κίνηση αυτή της VOLVO όπως έχει πει και κάποιος άλλος φίλος ακυρώνεται η ύπαρξη του Τ4 κινητήρα. Πράγματι, οι δύο αυτοί κινητήρες (Τ3 και Τ4) είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Το μόνο που διαφέρει είναι η ιπποδύναμη και η ροπή, των οποίων η διαφορά οφείλεται σε διαφορετικό προγραμματισμό του κινητήρα.
Jim_C30 έγραψε:Σε ποιο κιτ αναβάθμισης αναφέρεσαι;
WER130 έγραψε:Jim_C30 έγραψε:Πρακτικά λοιπόν με την κίνηση αυτή της VOLVO όπως έχει πει και κάποιος άλλος φίλος ακυρώνεται η ύπαρξη του Τ4 κινητήρα. Πράγματι, οι δύο αυτοί κινητήρες (Τ3 και Τ4) είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Το μόνο που διαφέρει είναι η ιπποδύναμη και η ροπή, των οποίων η διαφορά οφείλεται σε διαφορετικό προγραμματισμό του κινητήρα.
Οι κινητήρες είναι ακριβώς οι ίδιοι απ'ότι έχω καταλάβει. Ακόμα και η ροπή είναι η ίδια (240 Nm/ 1600 σαλ) στις 2 εκδόσεις. Μάλλον γερμανικός δάκτυλος υπάρχει πίσω από τη διαφορετική ιπποδύναμη ώστε να γίνεται πιο ελκυστικό στο τοπικό κοινό. Υπάρχει φορολογικό ''σκαλοπάτι'' στα 110kW (150 PS) ...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες