kopapa έγραψε:Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Δεν είμαι (ακόμα) ιδιοκτήτης volvo αλλά ενδιαφέρομαι να γίνω. Μετά από μικρή σχετικά έρευνα αγοράς έχω καταλήξει στο V40 CC T3.
Επισκέφτηκα πριν μερικές ημέρες μια αντιπροσωπεία και το είδα και από κοντά! Άκρως ερωτεύσιμο αυτοκίνητο!
To μόνο που με προβληματίζει είναι λίγο οι χώροι. Είμαι 1.90 και έτσι όπως κάθισα στην θέση του οδηγού έπρεπε να βάλω πολύ πίσω το κάθισμα, έτσι έμενε ελάχιστος χώρος για τα πόδια από πίσω.
Επίσης σίγουρα με 1 παιδί είναι άνετα. Με 2??
Την επόμενη εβδομάδα θα πάω και για test drive οπότε θα έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον κινητήρα.
Όλες οι γνώμες-συμβουλές ευπρόσδεκτες! Καλώς σας βρήκα!
Κωστής
Στην ίδια μοίρα είμαστε.
Είμαι 1,87 κ έχω παιδί ενός έτους.
Ψιλοσυμβιβαζομαι με τους χώρους δεδομένο ότι τις διακοπές βάζεις μια μπαγκαζιερα από πάνω κ είσαι οκ.
Είναι υπέροχο αυτοκίνητο κ το έχω κάνει test drive (2 μέρες). Βεβαία εγώ κοιτάζω το απλό v40 κ όχι το v40cc.
Φίλοι με ρωτούσαν αν έχω οδηγήσει ποτέ volvo κ στο test drive όντος είδα τη διαφορά με τα άλλα αυτοκίνητα.
Αυτό που με χαλάει είναι ότι ζητάνε πολλά στα extra. 2700 το adaptive cruise control, 500 camera οπισθοπορειας, 1400 σταθερή οροφή, 1000 keyless.
Τη περασμένη εβδομάδα πήγα κ είδα το t-roc. Το έκανα κ αυτό test drive. Πάνω κάτω ίδια τιμή είναι και το adaptive το έχουν στάνταρ.
Το θεωρώ τραγικό κάποια πράγματα να τα χρεώνουν σαν έχτρα τη στιγμή που μικρότερα αυτοκίνητα τα έχουν στάνταρ στον εξοπλισμό τους. (πχ κάμερα οπισθοποριας-keyless κ.α.) Δε λέω για οροφή. Εκεί οκ να τη πληρώσεις.
Γενικά στην αγορά κοιτάω η τιμή με τα έχτρα να μην υπερβαίνει τα 20,000 (προτεινόμενης Λιανικής Τιμής προ Φόρων) γιατί μετά αλλάζει ο Συντελεστής υπολογισμού κ είναι τζάμπα λεφτά.
Τα 5 χρόνια εγγύηση είναι ουσιαστικά 2 και μετά δίνεις 800-900 ευρα και έχεις τα άλλα 3.
Δίνω max έως 28,000 και σε αυτά τα χρήματα έχεις πολλές επιλογές. και σαφώς καλύτερες από v40cc.
Η καρδιά θέλει volvo η λογική και ναι και όχι.
Μπέρδεμα.